jueves, 14 de enero de 2016

Recepción Institucional en el Salón de Plenos del Ayuntamiento de L'Hospitalet


L’alcaldessa, Núria Marín, i el tinent d’alcalde de Benestar i Drets Socials, Esports i Joventut, Cristian Alcazar, van presidir la recepció als esportistes del Gimnàs Piràmide que van ser guardonats al Campionat d'Europa 2015, organitzat per la International Dance Federation, que es va celebrar els passat 30 i 31 d'octubre i l'1 de novembre al Palau Olímpic de Badalona. 

L’acte es va celebrar al Saló de Plens de l’Ajuntament, que es va omplir de gom a gom, i va comptar amb una amplia representació dels diferents grups municipals. 

L’alcaldessa va felicitar els esportistes i va recordar el gran potencial esportiu de L’Hospitalet.”Aquesta ciutat té un potencial molt ampli en l’àmbit de l’esport”, va dir.






.Orgullosos del trabajo de la Escuela de Danza y Acrobacia Pirámide: 7 Podiums en los Campeonatos de Europa Internacional Dance Federation 2015

Felicitaciones a los participantes por sus éxitos así como a los padres y familiares.

Agradecimientos a la alcaldesa Núria Marín, al teniente alcalde de Deportes Cristian Alcázar, a L'H Esports, y a todo l'Ajuntament de L'Hospitalet por la recepción institucional en reconocimiento a los éxitos deportivo-artísticos de nuestra Escuela.

SALUD-os